- 800 g Tat Meksika Fasulyesi
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- ½ su bardağı Tat Mısır
- 4 yemek kaşığı Tat Menemen Harcı
- 2 adet kırmızı soğan
- 3 su bardağı et suyu
- 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
- Tuz
- Karabiber
tat Sofrası
Meksika Fasulyesi Tarifi
Puan :
Derin bir tencerede sıvı yağı kızdırıp, içine piyazlık doğranmış kırmızı kuru soğanı ilave edin. Soğanlar yumuşayıncaya kadar kavurun. Soğanlar yumuşadıktan sonra içine; Tat Meksika Fasulyesi, Tat Mısır, Tat Menemen Harcı, et suyu, kırmızı pul biber, tuz ve karabiber ekleyip bir süre kısık ateşte pişirin. Servis tabağına alıp mısır ile servis edin.
Malzemeler
- Salatalar
- 20 Dk
- Kolay