Kuzu Etli Sarımsak Tava Tarifi

Puan :
Kuzu Etli Sarımsak Tava Tarifi

✨Eti kuş başı doğrayın üzerini geçecek kadar sıcak su koyun, suyunu çekinceye kadar pişirin.
Tereyağını ekleyip etler kavruluncaya kadar kavurun. 
✨Salça, domates ve unu ilave edin, bir su bardağı sıcak su ekleyip bir taşım kaynatıp iri iri doğradığınız taze sarımsakları ekleyin.
✨Baharatları ilave edip kısık ateşte etler ve sarımsaklar yumuşayıncaya kadar pişirin.

Malzemeler

  • Et Yemekleri
  • 70 Dk
  • Zor

✨500 gr orta yağlı kuzu eti
✨2 yemek kaşığı tereyağı
✨1 yemek kaşığı Tat Domates Salçası 
✨1 su bardağı Tat Doğranmış Domates 
✨1 yemek kaşığı un
✨1 demet taze sarımsak
✨1 çay kaşığı tuz
✨½ çay kaşığı yeni bahar
✨½ çay kaşığı karabiber