- 1 adet Tat Haşlanmış Kuru Fasulye
- 1 adet orta boy küp doğranmış kuru soğan
- 1,5 yemek kaşığı Tat Domates salçası
- 200 g kuşbaşı dana eti
- 1 çay kaşığı tuz
- 1/2 çay bardağı zeytinyağı
- 1/2 çay kaşığı kırmızı biber
- 1 çay bardağı sıcak su
tat Sofrası
Fırında Etli Kuru Fasulye Tarifi
Puan :
Dana etini düdüklü tencerede 20 dakika haşlayın.
Tat Fasulye konservesini tel süzgeç ile süzün.
Tencereye zeytinyağını ekleyin, küp doğranmış soğanı kavurmaya başlayın, rengi dönünce salçayı ekleyip karıştırın, bir kaç dakika kavurup haşlanmış eti ilave edin.
1 çay bardağı sıcak suya ekleyip 2-3 dakika pişirin, haşlanmış fasülyeyi tencereye alın, tüm malzemeyi karıştırıp fırın kabına boşaltın.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında biraz kızarıncaya kadar bir kaç dakika pişirin.
Malzemeler
- Ana Yemekler
- 40 Dk
- Orta