- 400 gr. Tat Haşlanmış Barbunya
- 1 çorba kaşığı Tat Domates Salça
- 500 gr. Kuşbaşı Et
- 2 çorba kaşığı tereyağı
- 2 adet soğan
- 1-2 adet kırmızı ve yeşilbiberi yıkayıp dilimleyerek Tat Haşlanmış Barbunya'ya katınız.
- Tuz
tat Sofrası
Etli Barbunya Tarifi
Puan :
Eti bir tencereye koyup içine kıyılmış soğan ve tereyağını ilave edin. Orta hararetli ateşe koyup soğanlar hafif sararıncaya ve et de kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun. Sulandırdığınız Tat Domates Salçası'nı ekleyerek karıştırın. 5-6 bardak su koyup Tat Haşlanmış Barbunya'yı yıkayınız ve ilave edin. Kırmızı ve yeşil biberleri dilimleyerek Tat Haşlanmış Barbunya'ya katın. Orta hararetli ateşte et iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. Yemeği ateşten indirmeye yakın tuzunu atıp 1-2 dakika daha kaynattığınız etli barbunyayı sıcak olarak servis edin.
Malzemeler
- Et Yemekleri
- 20 Dk
- Orta