- 2 kavanoz Tat Enginar
- 1 kavanoz Tat Domates Rendesi
- 1/2 kavanoz Tat Garnitür
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 1/2 adet limonun suyu
- 1/2 demet dereotu
- 1/2 su bardağı su
- Tuz
- Karabiber
tat Sofrası
Domatesli Enginar Kalbi Tarifi
Puan :
Türk mutfağının oldukça Pratik ve sağlıklı lezzetlerinden biri olan domatesli enginar kalbi hazırlamak için; yayvan bir tencerede zeytinyağını kızdırıp içine kıyılmış sarımsak, Tat Enginar, yarım kavanoz Tat Garnitür ve limon suyunu koyup karıştırın. Daha sonra üzerine Tat Domates Rendesi, kıyılmış dereotu, su, tuz ve karabiberi ilave edip bir süre pişirin. Servis tabağına alıp taze dereotu yaprakları ile süsledikten sonra ılık olarak servis edin.
Malzemeler
- Sebze Yemekleri
- 15 Dk
- Orta