- 4 yemek kaşığı Tat Tatlı Biber Salçası
- 9 dilim Macar Salamı
- 1 adet baget ekmeği
- 9 dilim sucuk
- 3 adet %100 Dana Sosis (soyulmuş)
- 1 su bardağı taze kaşar (rendelenmiş)
tat Sofrası
Fırında Domatesli Kumru Tarifi
Puan :
1 tane Baget ekmeği 3 eşit parçaya kesip ortadan ikiye ayırın. Kesilen parçaların üzerine Tat Biber Salçası sürün. Yağsız tavayı kızdırıp sucuklara renk verdirin. Sosisleri boyuna ortadan ikiye kesip sucukları kızarttığınız tavada çevirin. Soslu ekmeklerin 3 parçasının üzerine eşit sayıda salam, sucuk ve sosis dizin. Kalan 3 parçaya da rendelenmiş taze kaşarı bölün. Ekmekleri fırın tepsisine dizip, 200 derecede ısıttığınız fırında peynirler eriyip sucuklar kızarana kadar pişirin. Fırında iyice kızaran domatesli kumruları sıcak olarak servis edin.
Malzemeler
- Et Yemekleri
- 10 Dk
- Kolay