Tat Guinness Rekorunu Kırdı

25 Ağustos 2017

 

Tat, kuruluşunun 50. yılına özel olarak düzenlediği Domates Şenliği’nde bir ilke imza attı. Tat çalışanı 634 kişi aynı anda ekmeğe salça sürerek ‘En çok kişi ile  ekmek üzerine eş zamanlı olarak ürün sürme’ kategorisinde, Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye hak kazandı.
 

 

Türk tüketicisinin damak tadına uygun ürünleriyle yemeklere doğallık ve lezzet katan Tat, 50.yılında bir rekor denemesine imza attı. Tat çalışanı 634 kişi, 50.yıla özel olarak Bursa Tatkavaklı’da düzenlenen ‘Domates Şenliği’nde Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek için aynı anda ekmeğe salça sürdü.
Daha önce 435 kişi ile Fransa’nın kırdığı rekor denemesi için günler öncesinden provalar yapılmaya başlandı. Heyecanla beklenen rekor denemesi sonunda 634 kişi 30 saniyede dilimlenmiş ekmeklere Tat salçaları sürerek rekoru kırdı. Salça sürülen ekmekler Tat Gıda çalışanları ve katılan davetliler tarafından yenilerek tüketildi. Tat, rekor denemesiyle ‘En çok kişi ile ekmek üzerine eş zamanlı olarak ürün sürme’ kategorisinde, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.